Thursday, May 8, 2014

Slektstreet

Denne doble LOen såg faktisk bedre ut i albumet enn den gjorde nå på PC-skjermen. Det ser liksom ut som at det mangler noe.. Det er derfor godt mulig jeg tilføyer noen elementer om jeg finner ut hvordan jeg kan forbedre den. Tar gjerne imot tips! Uansett - treet er ikke helt komplett, men jeg har satt besteforeldrene på saken. Jeg skal jo nyte permisjonen må vite, og slektsgransking er ikke helt min greie uansett. :)


Navnet hans ble faktisk ikke bestemt før vi hadde begynt på dette prosjektet. Først da så vi at Iver faktisk gikk igjen på alle besteforeldrenes sider og valget ble dermed ikke så vanskelig. Heldigvis! På lista over jentenavn hadde vi nemlig noen å velge i, men på lista over guttenavn hadde vi ingen. Vi gikk derfor gjennom hele navneboka, saumfarte internett, leste dødsannonser (!?) og hadde etterhvert tre navn på lista - der Iver var ett av dem. 

De nydelige papirene er fra Maja Design og både de og papirdesign går mye igjen i albumet hans. Ellers er det rimelig enkelt i forhold til pynt. Jeg har brukt en punch fra fiskars, noen thickers og noen perler. Ikke rart jeg synes noe mangler. Selve fargekartet fant jeg ved å lete på internett. Jeg hadde spesifikke ønsker, bl.a. at det skulle inneholde farger og at foreldrepar "hang sammen". Det er ikke så skarpt som jeg skulle ønske, men de ville ha penger for en bra variant og det var ikke jeg villig til å gi, så det ble litt skjermbilde og klipp og lim for å få det til. ;)

3 comments:

Hege said...

Denne likte jeg kjempegodt, og synes ikke den mangler noe. Stilig med de bildene av mamma og pappa på sidene. Liker godt oppsettet.

Cornelia said...

Det här är ju bara heeeeelt fantastiskt!

Lena_J said...

Utrolig stilig. Så du ble valgt i rampelyset med denne inne på scrapping.no også.. Gratulerer :-)