Tuesday, April 29, 2014

Boken om meg

Jeg har fått en forkjærlighet for lettersize, likevel er det noen layouter som bør scrappes i 12x12. På grunn av at det kun eksisterer 12x12-album i dette huset, så må forsidene også være i den størrelsen, ellers blir førsteinntrykket når man åpner albumet rart. Og grunnen til at jeg bare har 12x12 album er fordi ulike høyder på album i bokhylla mi ikke passer meg... Perfeksjonisme på grensen til tvangslidelser sa du? Enkelte psykologer ville kanskje gi meg en diagnose dersom de fikk sjansen - best å holde seg unna. ;)

Denne siden er tekst-løs, men det skal bli masse å lese på de neste sidene. Akkurat nå jobber jeg med slektstreet og forsøker å samle sammen åtte generasjoner bakover. Gleder meg til å få sluttført det arbeidet.

Papirene er fra papirdesign, Blå Pioner og En fugl i sitt hus. Bokstavene er Thickers, usikker på hva de heter, men veldig anvendelige og fremdeles flere e-er igjen!

6 comments:

Hege said...

Så utrolig nydelig forside. Dette blir et fantastisk album. Så gjennomført C&S og lekkert. Gleder meg til å følge med videre.

Luce said...

Helt nydelig!...både side og baby :o)
Ha en flott dag :o)

Anne C said...
This comment has been removed by the author.
Anne C said...

Helt motsatt av meg altså. Jeg digger å blande størrelser.
Flott side, dart og vakker.

lillesmor said...

Utrolig flott forside, og jeg er ganske så sikker på at innsiden blir like nydelig! Digger den rene stilen din:-) (har pinnet den over til spotted - Papirdesign, og håper det er ok..)

Mai-Britt said...

Jeg har sans for orden, så jeg er helt med dig:-) Lækker forside!