Tuesday, August 16, 2011

~ Destination Athens ~

DA har jeg sittet et par dager og sortert, ryddet, flyttet, gledet og ergret meg over layoutene mine. Jeg er ikke særlig flink til å se i albumene som jeg har laget og jeg har funnet grunnen til det. Jeg har vært altfor glad i å scrappe "bildet" og for lite flink til å scrappe "historia". Og det finnes ikke noe kjedeligere enn å se et bilde av et ansikt med overskrifta "Tivoli" og that's it! Er jeg heldig så har jeg satt på en dato..

Så jeg har fundert frem og tilbake, vil jeg virkelig ha albumene fulle av "crap" som jeg er misfornøyd med? Jeg har også vært dårlig til å skrive tekst på layoutene, dels fordi jeg ikke liker håndskrifta mi og dels fordi jeg ikke er den største skribenten. Ikke bare det, MEN jeg har scrappa samme bildet/bildene maaange ganger, og uten tekst? Jah.. begredelig..

Så nå har jeg rydda med hard hånd, kasta - ja faktisk - kasta en del av mine miserable prosjekter som ikke fortjener å stå i album og bli vist frem, og begynner herved et nytt og bedre scrappeliv. :)

Det positive, for å nevne det, var at de aller fleste LOene var plassert i en eller annen album, (merkelig) få lå slengt rundt omkring. Jeg har sikkert, heldigvis,  hatt et eller annet form for ryddeprosjekt før jeg gikk inn i scrappedvalen.


Jeg har alltid vært fascinert av C&S og de som behersker den teknikken, og har tidligere hatt noen forsøk på det selv. Men nå håper jeg på at C&S heller blir regelen fremfor unntaket og går nå inn for å scrappe minner og historier som både jeg og andre vil ha glede av senere. Den som inspirerer meg mest nå om dagen er Ingunn (Smultringunn) med sine fantastisk flotte bilder og enkle og nydelige layouter.

Uansett, dette ble iallefall resultatet av mitt "første" prosjekt.

7 comments:

Renee said...

Og hvilken blogg kommenterer jeg ikke mer enn aldri så gjerne enn din - dog en fryyyyyktelig dårlig kommentator siste året altså :)

Veldig kos å se deg igjen snuppa - kjærste på tur og eller ????

Klemmer

ScrappnBee said...

Flott layout! Jeg elsker fargene du velger! Jeg definitivt trenger å sette Hellas på min Bucket List! (forhåpentligvis er lesbar. jeg skrev det på engelsk og deretter sette det gjennom Google translate). -Amanda

S_U_F_69 said...

Du mestrer C&S stilen perfekt! Lekker layout med fine farger.

Erin Bassett said...

Great layout! I have problems journaling on my layouts too, but I try to make it a point to push myself to add it to them...which works most of the time. ;)

Hege said...

Synes denne LOen var utrolig lekker. Liker godt de stramme linjene og blir stadig glad når jeg ser folk scrapper c&s og har masse tekst. Takk for inspirasjon!

Beatemor said...

Wæææ - fikk nesten vondt i hjertet når jeg leser at du kaster prosjektene dine... Men veldig kjekt å lese at du har kommet i gang igjen. Håper vi sees i høst. Husk at det er stortreff på Rivalhuset i september :-) Klem

aina said...

Så flott at du er i gang igjen!!
Vi har vel alle våre LO`er vi ikke er så veeeldig fornøyd med...hehe Jeg skriver ikke så mye på dem selv, men bruker å notere endel på baksiden, bare for å huske!
Håper jeg ser deg på treff da :-))