Tuesday, October 19, 2010

CASAkjendis :-)

Jeg er så heldig å få være CASAkjendis hos CASAkreativ for oktober. Det er jo utrolig koselig å vite at man ikke er 'glemt' selv om man ikke er så produktiv som man var før, samt å vite at man fremdeles inspirerer. :) Her kan du lese mere.

Alle disse LOene har vært vist frem i bloggen min tidligere, så for å se flere og større bilder så er det bare å bla seg bakover. Det er også en konkurranse på gang hos CASAkreativ, LOen som heter 'If you blink, she will grow' skal liftes og premien er selvfølgelig malen på minialbumet rett under her. :)

11 comments:

Larajc said...

pretty layouts!

Kos med papir og saks said...

nydelige lo'er. ha en flott uke :)

Steph said...

Great layouts! Love the one with the poem.

Vectrarola said...

Her var det mange nydelige! Flotte layouts! =)

Anonymous said...

Nyydelige LOer, gratulerer som casaKjendis, vel fortjent!♥

izi said...

Det der med linking får ikke jeg til, så blogcandyen får være;) Men jeg ville bare legge igjen en kommentar for å si at de LOene dine var nydelig! Ha en fin dag:)

Kristine said...

Grattis som CASA kjendis! Lekre LO'er du lager:) God helg!

Scrappegal said...

Gratulerer så mye med å bli Casa Kjendis!! Du lager så utrolig LEKRE ting!!!! Og det minialbumet ditt ser kjempemorro ut å leke seg med!!!! ♥
Jeg har lagt deg til i blogglisten min. Håper det er ok?! Så skal jeg også få laget et eget blogg innlegg om din utroolig snille og generøse "giveaway"! :)

Heidi said...

Gratulerer som CASAkjedis!!!! Du er lager utrolig flotte kreative ting!!! Har lagt inn BlogCany'en din i "sidebaren" min, håper det er ok :))
Nå skal jeg se om jeg kan finne ett bilde til liften av deg :))

Auuud said...

Ooo... nice! Gratulerer som Casakjendis! Ikkje verst!

Klem

Lene1970 said...

Såå mye lekkert !