Sunday, November 17, 2013

Minialbumet er omsider ferdig!

For mer enn tre år (!!!) siden begynte jeg på et minialbum som nå omsider er ferdig. Helt helt forferdelig, men det beviser vel egentlig bare hvilken berg-og-dalbane-scrapper jeg har vært de siste årene. Det skal iallefall bli veldig godt å endelig gi det fra seg og slippe å ha et halvferdig prosjekter liggende. Det er imidlertid ikke det eneste, så det spørs om jeg ikke nå skal ta et skippertak for å få unna resten også. Siden jeg er så godt i gang..


Jeg har brukt papirer fra Basic Grey, serien som heter Capella. Mulig den er utgått nå siden det har gått flere år. Da jeg begynte med dette laget jeg min egen mal med seks sider, der et par av dem var i en annen utforming. Learn by my mistake; viktighetsgraden av skikkelig lim er høy, for når "trekkspillet" og sidene skal limes sammen så må det holde første gangen. Ellers så blir sidene skeive i alle retninger og man må gjør det på nytt.Her er noen sneak peaks fra innsiden av albumet. Jeg har malen i pdf format med litt flere tips og triks dersom noen er interessert i den.Måtte le da jeg fant disse morsomme tekstklippene, og det var ingen tvil om at de skulle være med i albumet. Vi er nemlig fire søsken som er vant til å slåss om oppmerksomheten så det kan være er både høylydt å høy temperatur når vi treffes.I tillegg til dette har jeg laget en helt enkel liten sak som ser mer ut som et kort 15x15 som jeg har kalt "The real family album" som inneholder mer uheldige bilder av oss. Eller rettere sagt, de verste jeg fant. Lite flatterende grimaser, bilder tatt i øyeblikk hvor vedkommende ikke har vært oppmerksom etc. Dette egner seg ikke på nettet, men jeg gleder meg veldig til pakken blir åpnet. :)

7 comments:

anne marie said...

Utrolig flott album!
Så stilig måte å gjøre det på, og 3 år er da ingen alder på et scrappeprosjekt;)
Holder fremdeles på med albumet jeg begynte på da jeg tok mitt aller første (og eneste)nybegynnerkurs i 2008,hihi:D

Luce said...

Tok sin tid ja, men så ble det skikkelig lekkert da! Kjempeflotte papirer du har brukt og forsiden var helt nydelig!
Ha en fin uke :o)

Scrappegal said...

WOW! Gratulerer med ferdig album!! Veldig bra jobba må jeg si! Ser ut som det har vært en stor jobb! Så all ære til deg! Skjønner godt at den gaven blir veldig gøy å gi bort! :D Nydelig jobba, Beate! Takk for at du deler!

Tone K. said...

Såååå flott altså ! :)
Knallfint album....samme om det tok litt tid da vel ;) :)
Nydelige farger også :)

Turid said...

Wow! Denne var lekker! Rart at ting kan ta så lang tid, men heldigvis er det ofte verdt det når en ser resultatet.

AnneiSkogen said...

Nydelig! Ble fristet til å pröve meg med scrapping igjen jeg også.

Utrolig lekkert fargevalg.

EllenFossli said...

Så nydelig album, og blogg!!!! Her var det fantastisk mye lekkert <3 Digger stilen di, så naturlig og detaljer som gjør det spennende <3 Ser du har skrevet her at du har tips og ideer på pdf fil som du vil dele :) :) :) Kunne veldig gjerne tenke meg det ;) Om du vil sende den til meg er adressen min ellen.fossli@hebb.no !